Salarisadministratie


Salarisadministratie

Correcte salarisadministratie voor uw personeel

Heeft u als werkgever personeel in dienst? Of bent u van plan te groeien en personeel aan te nemen? Dan moet u voor de belastingdienst een loonadministratie gaan bijhouden. Een loonadministratie bestaat uit de loonstaat, loonstrook en de jaaropgave. Als (startende) ondernemer is de kans groot dat u het lastig vindt of niet in staat bent om zelf de loonadministratie voor jezelf en uw personeel te verzorgen.

Wanneer wij de salarisadministratie overnemen kijken we specifiek naar de betreffende branche. We kijken goed naar de CAO en adviseren over het inrichten van de arbeidsvoorwaarden. Ons doel is u als ondernemer te ontzorgen en tijdswinst op te leveren op het gebied van de salarisadministratie zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming.

Werkzaamheden voor de salarisadministratie: Aanmelding bij belastingdienst Aangifte loonbelasting Opstellen arbeidsovereenkomsten personeel Salarisstroken opmaken voor je medewerkers Salarisstroken voor je eigen salarisadministratie Controlelijst periodieke invoer Journaalposten Aangifte loonbelasting bij de Belastingdienst Jaaropgaaf opstellen voor medewerkers